Guitar capo

Når du skal købe en capo til guitar…

Hvis du skal have købt en capo, også kaldet kapodast, og hvis du endnu ikke er sikker på hvilken capo du vil købe. Ja så er du landet det helt rigtige sted.

Nogle guitarister får speciallavet deres egen capo. For nogle guitarister vil capoen altså betyde rigtig meget for guitarspillet. Derfor er det vigtigt at du køber den rigtige capo.

Jeg vil forsøge at give dig nogle tilbud på nogle fantastiske capoer, og jeg vil selvfølgelig kun anbefale produkter som jeg kan stå inde for.

[button color=”green” link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=18564&htmlurl=https://www.soundstorexl.com/produkter/6550-capo/” size=”bigger” align=”center”]Se udvalget af capoer[/button]

Hvad er en capo? – kort og godt

En capo er en klemme som du sætter på forskellige bånd på guitarens hals for at ændre tonearten. Ofte sætter man capoen på guitaren for at gøre det lettere at spille et givent stykke. Hver gang du sætter capoen et bånd højere op, bliver samtlige akkorder også ½ tone højere.

Hvis du spiller guitar samtidig med at du synger kan capoen være guld værd, da du ofte bliver nødt til at ændre tonearten for selv at kunne synge med.

Der findes capoer i forskellige størrelser (ja, jeg ved godt at det er besværligt…). Nogle passer til elektrisk guitarer og western guitarer, samtidig med at de ikke passer til en spansk guitar. Det er fordi at den spanske guitars hals er bredere end de førstnævnte guitarer.

Capo til spansk guitar

capo til spansk guitarSom jeg lige har nævnt har capoen forskellige størrelser. Denne capo er beregnet ved brug af en spansk guitar.

Capoen er fra mærket Shubb. Du vil opleve at jeg næsten kun anbefaler capoer fra Shubb. Grunden til at jeg gør det er simpelthen fordi at mine erfaringer med disse mærker har været virkelig gode. Jeg har aldrig haft problemer med deres produkter. Kvaliteten er i orden, de er lette at bruge og samtidig med det er de billige.

Denne capo hedder Shubb C2 og kan i skrivende stund fås for 190 kroner!

[button color=”green” link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=18564&htmlurl=https://www.soundstorexl.com/produkter/6550-capo/172318-shubb-c2-classic-capo/” size=”bigger” align=”center”]Køb capoen her[/button]

Shubb c1 western- og elektriske guitarerCapo til elektrisk guitar og western guitar

Den næste capo er også fra Shubb og er beregnet ved brug af enten elektrisk guitar og western guitar.

Jeg bruger selv lige præcis denne capo når jeg spiller på min western guitar.

Lige nu kan den fås for 190 kroner, hvilket er en rigtig god pris.

[button color=”green” link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=14237&bannerid=18564&htmlurl=https://www.soundstorexl.com/produkter/6550-capo/172317-shubb-c1-western-capo/” size=”bigger” align=”center”]Køb capoen her[/button]

Banjo ukulele

Shubb banjo c5Du skal ikke forvente, at jeg begynder at gøre mig klog på banjoer. For ærlig talt ved jeg ikke noget som helst om banjoer. Men til gengæld har jeg et rigtig godt trick til dig, som skal have en capo der kun skal dække 4 strenge. Til det formål vil en banjo capo være super effektivt.

Jeg har selv købt en banjo capo fra Shubb (Shubb c5), som jeg bruger når jeg har stemt guitaren om og kun skal bruge capoen på 4 strenge.

[button color=”green” link=”http://www.thomann.de/dk/shubb_banjo_c5.htm” size=”bigger” align=”center”]Køb capoen her[/button]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.